Majlis Bertandang Nakif & Aishah|6/6/2009|Salor P.Mas Kelantan

Majlis Bertandang Nakif dan Aishah yang berlansung dengan simple tetapi meriah…dengan rombongan dari keluarga aishah yang datang dari jauh…iaitu Kota Tinggi Johor… semoga perjalanan balik keluarga aishah selamat smpai ke destinasi… tetamu yg datang mmg tidak putus… kelaurga pengantin mmg sporting…layanan yang baik daripada keluarga nakif pada photographer yang tak seberapa….hehehehe…harap enjoice dengan koleksi kali ini…..

7 Respons to “Majlis Bertandang Nakif & Aishah|6/6/2009|Salor P.Mas Kelantan”

  1. shazli Says:

    kemah keming dok gogek doh….

  2. yuddin Says:

    menarik gak gambaq2 kat sinie…

  3. ezaiedinRIN Says:

    nice moment di sini.
    pasti satu kenangan buat kedua mempelai.
    best shots bro.

  4. lenteratimur Says:

    Cantik gambar ni. Wlaupun majlis pengantin pompuan kat kota tinggi, bjiran pulak tu, tp segan nak datang. Apepun Selamat Pengantin Baru buat Akif & Aishah dr jiranmu di Taman Sri Saujana, Kota Tinggi hehe…

  5. sham | LensaKhaleefa Says:

    nice pic yie.. byk moment n candid deh loni.hehehe..

  6. yaR-t Says:

    Sangat menarik gambar2 kt sini…good job!!

  7. shairulfaiz Says:

    god job bro…saja jejalan ke blog..salam perkenalan

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s


%d bloggers like this: